Samtalsledarutbildning

Vi erbjuder Er en samtalsledarutbildning som är direkt utformad för att passa nätutbildningen. Vill vi få igång en positiv grupprocess bygger det på att nya tankar och idéer kommer in i gruppen. Hur leder vi ett samtal så det blir ett kreativt, spännande, utvecklande och roligt samtal?

Under kursdagarna rustar vi samtalsledarna med kunskap, pedagogiska metoder och ingjuter glädje och mod för att Ni skall få ut mesta möjliga av samtalen. Dagarna kommer att blanda teoripass med praktiska övningar så att det inte bara blir ord utan vi har fått pröva och göra metoderna till våra egna.

Ibland är inte chefen den som är mest lämpad att leda dessa samtal utan en medarbetare, som får möjlighet att utveckla och ta ansvar för samtalsgrupperna.

Vi rekommenderar en tvådagsutbildning, som följs upp efter 2-3 månader och som då fungerar som handledning i lika stor utsträckning som utbildning. Vi har utbildat många samtalsledare genom åren och har därför gedigen erfarenhet och kunskap i dessa ämnen.

För mer information och prisuppgift maila Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..